Velkommen til Dragesang - I Bjergets Skygge

- Årets store fantasy sommerscenarie 2016.

I uge 30 afholder vi en hel uges intrige- og horror-rollespil på den flotte Ulvsborg på Midtsjælland.
Scenariet foregår i verdenen Praedia, som indeholder mange klassiske fantasyelementer, og mindst lige så mange helt unikke racer, kulturer og historier man kan fordybe sig i, så meget man vil!
Scenariet vil indeholde adskillige større hold, stridende fraktioner, dominerende racer, politiske intriger, sladder, tyveri og solid krohygge! Du er med til at bestemme scenariets skæbne og hvordan den nedskrevne historie skal se ud i fremtiden.

Du får mulighed for at skrive din egen baggrund og karakter og får tildelt evner ud fra din karakters historie. Som tilbagevendende spiller får du mulighed for at skrive hvordan din karakter har fundet til Dragesang.
I begge tilfælde binder vi historierne sammen, skaber relationer og plots og sørger for en skræddersyet karakter der passer til det spil du er ude efter. Du kan også spare besværet og vælge en standardkarakter med et prædefineret set evner. På den måde skal du bare sørge for kostume og for at møde op det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Scenariet er skabt af fem glade arrangører som er Isabella Kaaber, Kirstine Kromberg, Michael Jørgensen, Peter Kristensen og Martin Franck.
Med i ryggen har vi rollespilsforeningen Brimir, som støtter os hele vejen igennem.

Se al den praktiske information i menuen “Praktisk” herover, hvor du også finder guides til bla. til kostumer og telte, vores deltagerbetingelser, alkoholpolitik og meget mere.

Du kan også følge os på Facebook her

Vi glæder os til at se dig til Dragesang - I Bjergets Skygge.