Bjergets Imperium (Sted)

Fra Praedia Wiki
Skift til: Navigation, Søgning

Bjergets Imperium, kendt som den mægtigste suveræne stat på Lonvalkill (Sted) og måske i hele Praedia. Skabt i eftermælet af udforskningen af Lonvalkill og styret fra den enorme bjergkæde i kontinentets nordlige del. Imperiet skulle eftersigende have magt over en tredjedel af Lonvalkill, blandt andet hele norden og den østlige del af kontinentet.


Imperiet er kendt for at have skabt sig en koloni på en stor ø udfor Sana (Sted) 's kyst (denne blev indtaget i 1698), og vor at have været fanatiske troende af Magtens Trone, ind til for ganske nyligt ( da denne religion blev opløst). Det er muligt at denne tilbedelse eksisteret hos Bjergets Imperium i lang tid før den blev spredt på Sana. Bjergets Imperium er også kendt for at have angrebet flere af Sanas vestvendte lande flere gange i fortiden, heriblandt Khare (Sted) 's fyrstedømmer, både i 1751 og 1753.
Så sent som i vinteren 1861 besatte Imperiet Korinth (Sted), dog uden den store kamp, og tvang den almene befolkning til at underkaste sig tilbedelse af Magtens Trone.
I foråret 1863 udviklede besættelsen sig til en fuld invasion af Korinth, hvilket tvang Korinth i reel krig mod besættelsesmagten, og endte med at en stor del af landes befolkning gik i eksil, for ikke at bliver underlagt besættelsesmagten.


Imperiets soldater er kendt for deres sorte og røde tøj, og jernmasker der dækker ansigtet. Generelt er landet berygtet for at have en meget professionel, loyal og enorm hær.
De fortælles fra de få handlende der har fået lov til at sejle i havn på Lonvalkills østlige side, at Imperiet styrer en lang række store havnebyer hele vejen langs kysten.


Imperiet er styret af en kejser, men ingen på Sana kender andet til denne mystiske skikkelse, end rygter om at han skulle leve for evigt og være mægtigere end nogen dødelig der vandrer på Sana.
Imperiet er meget hemmelighedsfuldt, og deres oprindelse er ukendt, men vismændene vurderer at de må være opstået og have spredt sig i løbet af de ca. 800 år, fra Lonvalkill blev opdaget af Sanas folkefærd, til Imperiet i 1689 for første gang viste sig selv ved Sanas kyst. Om Imperiet har fandtes i nogen form før Sanas folk kom til Lonvalkill vides ikke.


Enkelte folk forlader Lonvalkill med skrækhistorier om Imperiets regime, om blodofringer, et uendeligt mørke der dækker den nordlige himmel, og en hær der er så omfattende at ingen, end ikke Imperiet selv, ved hvor stor den er.


Befolkningstal: Ukendt - det bliver estimeret at deres Koloni-ø nok kun har 1-2 millioner indbyggere, men at hjemlandet må have langt over 20 millioner, da de siges at styre langt størstedelen af et kontinent der er større end Sana.