Forside

Fra Praedia Wiki
Skift til: Navigation, Søgning

Velkommen til Praedia Wiki

Sideoversigt


Praedias wiki er en brugerstyret samling information om verdenen Praedia.


Wikien er udelukkende til kulturelt og ingame materiale, som kultur-, sted- og racebeskrivelser, sagn, myter og anden tekst omhandlende ingame elementer af verdenen Praedia. Offgame info, regler og andre ting specifikt til enkelte scenarier findes udelukkende på siden for det pågældende scenarie.


Info her på siden kan hjælpe dig med at finde inspiration eller kulturel forståelse for bla. kulturer i Praedia.


Der kan findes tvetydig eller direkte modsigende information i wikien, dette kan enten afspejle forskellig opfattelse hos karakterer til Praedia eller være en decideret fejl. Hvis du finder en påstand eller tekst du mener er en fejl, henstiller vi til at du sender et link til siden til SOVS i stedet for blot at slette/rette et eksisterende dokument. På den måde kan holdet bag Praedia be- eller afkræfte tekstens validitet.


Nogle sider i wikien er låst. Dette er sider om større emner, som ikke er til videre fortolkning. Her kan diskussionssiden benyttes til kommentarer osv, men vær opmærksom på, ar disse ikke bliver monitoreret af holdet bag Praedia.


Du kan begynde at bidrage til Praedias wiki ved at oprette en bruger og derefter oprette alle de sider du vil. Se mere om hvordan man nemt kommer i gang med wikiskrivning på vores side Wikiskrivning for begyndere (Guide)


Tak for hjælpen med at få dokumenteret Praedias verden!